Bedrijfsintegratie
trajecten

Elke
acquisitie
kent een integratietraject

Het realiseren van resultaten uit acquisities is een stevige uitdaging. In de bestaande organisatie zijn mensen druk met hun eigen werk. Naast de normale werkzaamheden, de integratie werkzaamheden uitvoeren is vragen om problemen. Tijdslijnen lopen uit en er ontstaat onnodig waardevernietigende gedoe. Jammer!

Daarom is ervaring essentieel om de kernrisico’s en uitdagingen te herkennen. Onze partners en associates, allen met 20+ jaar ervaring, gebruiken een krachtige, doelgerichte, gestructureerde en gefaseerde aanpak, onze Integration pijler in combinatie met passende aandacht voor de mens in de organisatie en de bedrijfscultuur, onze People pijler. Zij doen wat nodig is. 

Dat zorgt dat de bedrijfsintegratie soepel loopt en doelen worden gehaald. Met uw mensen waar dit kan en gewenst is. Met onze associates en competentiepartner(s) waar dit nodig is. Bij de eerste acquisitie, en ook bij buy en build.

Risico analyse

Hoe krijgt u snel inzicht in de status van uw integratie voorbereiding?

Download onze bedrijfsintegratie whitepaper

Een doordachte bedrijfsintegratie begint al vóór de closing. Met een duidelijk stappenplan sturen we  op waardecreatie en waardebehoud. Lees hierover in onze whitepaper.

Whitepaper

Bedrijfsintegratie

457 downloads

Uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op
+31 365 482 507