Bedrijfsintegratie
uitdagingen

Tot 15 procent van de acquisities is succesvol.

Bedrijfsintegratie activiteiten komen bovenop het normale werk voor de commissaris, bestuurder of het management. Tevens is een bedrijfsintegratie vaak nieuw. Er is daarom nauwelijks gelegenheid om in te spelen op casus-specifieke uitdagingen, ervan te leren en de lessons learnt in de praktijk te brengen. Gevolg: er ontstaan hectische situaties en ‘gedoe’ met stakeholders. De beoogde resultaten en waardeontwikkeling komen daardoor in gevaar.

Het is belangrijk zich bewust te zijn van deze speciale, vaak eenmalige, situatie, kennis te hebben van de uitdagingen en hierop in te spelen. Voor IntegrationPeople is dit dagelijks werk. Wij overzien de situatie en herkennen de uitdagingen. Alleen dan verloopt een integratie van een acquisitie soepeler en levert deze rust, beheersing en betere resultaten op voor alle betrokkenen.

Lees ook onze blogs over dit onderwerp.

Ervaringen uit de praktijk

De 15
meestgemaakte
communicatie
fouten
bij integratie

Download onze bedrijfsintegratie whitepaper

Een doordachte bedrijfsintegratie begint al vóór de closing. Met een duidelijk stappenplan sturen we  op waardecreatie en waardebehoud. Lees hierover in onze whitepaper.

Over

Bedrijfsintegratie

457 downloads

Uw integratie strategie
laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599