Over ons

Ontzorgen en kennisoverdracht

Focus.
Oplossen.
Rust.

Met onze ervaring en onze aanpak weten we welke uitdagingen bij een integratie of carve-out aangepakt moeten worden. We herkennen de risico’s. Een  project voeren we samen uit. Hoe ontzorgen we u?

Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te helpen in alle aspecten van een integratie of carve-out. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze is gebaseerd op twee pijlers:

  • Integration: Structuur aanbrengen in het proces. Deze structuur is gebaseerd op de thema’s: strategie & benadering, beheersing & controle en waarderealisatie. 
  • People:  Een manier van werken toepassen, waarbij we de  (culturele) samenwerking tussen de bedrijven en medewerkers op een gezonde en veilige manier laten plaatsvinden en waarbij vooral de groepsdynamiek van de nieuwe te vormen organisatie centraal staat.

Onze werkwijze wordt ondersteund door verschillende werkprogramma’s, interventies, workshops en trainingen. De combinatie van deze twee pijlers zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. De dynamiek verandert van “dit moet met ons” naar “dit willen wij voor ons”. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. 

We werken voor het bemensen van onze projecten samen met 25 ervaren associates en 15 competentiepartners. Met deze totale mix realiseren we voor u duurzame waarde uit uw integratie of carve-out. Zullen we een afspraak maken?

Samenwerken = kennis overdragen

Doordat we samen met uw medewerkers de integratie of carve-out uitvoeren dragen we tijdens de werkzaamheden relevante kennis over. Daardoor zijn ook uw medewerkers sneller effectief bij een integratie of carve-out. Dat geeft u en uw team de rust om verder te ondernemen.

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.