Bedrijfsintegratie trajecten

PMO en projectondersteuning

Momentum.
Support.
Rapportage. Samenwerken.

PMO-ondersteuning is van alle tijden. In samenspraak met de opdrachtgever maken we gebruikmaken van een dedicated PMO. Voor de grotere integraties is deze cruciaal voor snelheid en voortgang. De PMO-functie is altijd maatwerk. Zo kan een PMO’er een project begeleiden en ondersteunen door standaard projectroutes, templates of relevante ‘lessons learned’ te delen met een integratiemanager. 

Een PMO’er zorgt voor een goede opslag van documentatie zodat een project georganiseerd en gestructureerd verloopt. Daarnaast zorgt een PMO’er er middels metriek voor dat relevante integratie managementrapportages en -dashboards bij alle stakeholders terechtkomen. Zo zijn zij helemaal up-to-date wat betreft de lopende integratie deelprojecten.

IntegrationPeople levert de PMO zelf of in samenspraak met een competentiepartner. Ook kan een ervaren interne PMO-medewerker ingezet worden.

Klaar om uw integratie uitdaging te realiseren?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.