Onze aanpak

Waarom kiezen partijen voor de grootste onafhankelijke specialist?

Om een doordachte groeistrategie en de bijbehorende integratie of carve-out te realiseren, is het belangrijk om op tijd te starten. Met een transparante aanpak werken onze 6 partners, 25 associates en 15 competentiepartners samen, op een gezonde en eerlijke manier, aan de duurzame waardeontwikkeling van onze opdrachtgevers. 

Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te helpen in alle aspecten van een integratie of carve-out. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op twee pijlers:

  • Integration: Structuur aanbrengen in het proces. Deze structuur is gebaseerd op de thema’s: strategie & benadering, beheersing & controle en waarderealisatie. 
  • People:  Een manier van werken toepassen, waarbij we de (culturele) samenwerking tussen de bedrijven en medewerkers op een gezonde en veilige manier laten plaatsvinden en waarbij vooral de groepsdynamiek van de nieuwe te vormen organisatie centraal staat.

Hele transactiecyclus afgedekt

Onze aanpak omvat alle fases van de transactiecyclus. Hierbij kunt u denken aan de:

  • Strategie definitiefase;
  • Pre-signing fase;
  • Pre-closing fase;
  • Post closing fase, de eerste 120 dagen na de closing;
  • De integratie fase;
  • De optimalisatie fase;
  • De evaluatiefase.

De combinatie van Integration en People zorgt voor koersvastheid en duurzame resultaten

Onze werkwijze wordt ondersteund door verschillende interventies, workshops en trainingen. De combinatie van deze twee pijlers zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. De dynamiek verandert van “dit moet met ons” naar “dit willen wij voor ons”. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. Met deze totale mix realiseren we voor u duurzame waarde uit uw integratie of carve-out. 

“Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

Zullen we een afspraak maken?

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599