Bedrijfsintegratie trajecten

Inzet van ervaren integratiemanagers

Snel kwaliteit
en capaciteit
beschikbaar.

Voor het integratieprogramma hebben we ervaren integratiespecialisten beschikbaar. Voor programmaleiding, werkstroomleiding of voor de versterking van kernonderdelen. We hebben vaak een passende integratiemanager beschikbaar.

Integratiemanagers houden de integratie op de rails

Onze ervaren integratie managers, onze associates, gebruiken onze op twee pijlers gebaseerde aanpak. Zij worden ondersteund tijdens de uitvoering van alle fasen van het integratieprogramma. Daarmee beschikt u over de capaciteit en de tools om de waarde uit uw integratie te realiseren.

De meeste van onze integratiemanagers (m/v) zijn 45+ jaren, hebben meer dan 20 jaar ervaring in senior bedrijfsfuncties en hebben meerdere integraties doorgevoerd. Ze kennen onze methodiek, de integratiemanager rol en zijn direct inzetbaar. Vaak kunnen we, nadat uw casus is besproken, snel een integratiemanager aan u voorstellen.

Bij een grote integratie doet IntegrationPeople met genoegen een beroep op haar competentiepartners, als dat in het belang is van het integratie of carve-out project.

Klaar om onze integratiespecialist in te zetten in uw integratieproject ?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe onze integratiemanager past in uw integratiecase.