Contact

Verbindend.
Energiek.
Doelgericht.

Het ontzorgen van u als opdrachtgever, door u te adviseren en te helpen in alle aspecten van een integratie of carve-out, staat bij ons centraal. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze is gebaseerd op het aanbrengen van structuur in combinatie met change management met als doel een veilige en gezonde en daardoor duurzame transitie te realiseren.

Deze gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. We werken voor het bemensen van onze projecten samen met 25 ervaren associates en onze competentiepartnersMet deze totale mix realiseren we voor u duurzame waarde uit uw integratie of carve-out. 

Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek maakt al veel helder. Zullen we een afspraak maken?

Adres

IntegrationPeople.nl B.V.
Infinity Building
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam

Bedrijfsgegevens

KVK nummer: 39098271

Volg ons

Bekijk:

E-mail en online

Of maak snel en gemakkelijk een online afspraak 

Telefoon

+31 (0)20 3085 099

De ervaringen bij de onderstaande bedrijven zijn verwerkt in onze bedrijfsintegratie en carve-out aanpak

Klaar om uw integratie of carve-out uitdaging te realiseren?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.