Wat we doen

Trainingen en workshops

Haal meer uit de integratie en carve-out met workshops en trainingen.

Integratie en carve-out zijn een uitdaging voor zowel de directie als integratie/carve-out teams. Al is het voor de eerste keer of nadat er een aantal zijn geweest.

Om meer uit die trajecten te halen bieden we een aantal hands-on trainingen en workshops aan. Altijd interactief en waar mogelijk gebruikmakend van een actuele casus.

Onze Incompany trainingen zorgen dat u en uw team de juiste kennis binnen hengelen. Besluiten over integratie/carve-out worden dan helder, de communicatie loopt makkelijker en er tekent zich een helder programma af. Dat werkt bij Buy and build, een enkel integratieprogramma en bij een carve-out. 

Ook voor de OR geven we trainingen die werken.

Naast de maatwerktrainingen bieden we een aantal malen per jaar open inschrijving trainingen, zie onze agenda.

De cultuurworkshop

Wat is de waarde van een cultuurworkshop?

Waar twee bedrijven samen komen, komen ook twee verschillende bedrijfsculturen samen. Het herkennen en erkennen van de verschillende cultuurwaarden van de verschillende partijen zorgt voor een succesvol integratie traject.

Verslag

Integratie
training
voor CEO
en CFO

Download
één van onze
whitepapers

Een acquisitie en integratie, een carve-out of hierop betrekking hebbende training. Allemaal zaken waar u weinig ervaring mee hebt opgedaan.

We kennen de valkuilen en de oplossingen. Vraag onze gratis whitepapers op.

Meer dan 835 gedownload

Uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599