Over ons

Team

Wie zijn wij en wat maakt ons een sterk team?

Alle partners en de meeste van onze circa 25 associates hebben 20+ jaar ervaring. Wat ons een sterk team maakt is de complementariteit. Als team zijn wij verbindend, energiek en doelgericht. De duidelijke integrale aanpak is niet alleen gericht op waardecreatie, maar ook op waardebehoud.

Door onze duidelijke focus op integraties en carve-out zijn wij als geen ander in staat uw groeistrategie te ondersteunen. Hiervoor gebruiken we een heldere en bewezen aanpak die bestaat uit een tweetal pijlers: Integration en People: Structuur en mens en bedrijfscultuur gericht.  Ontmoet ons hieronder en maak gerust een kennismakingsafspraak.

Partner

Evert Oosterhuis

“Integraties en carve-outs zijn spannende processen, waarin organisaties naast het openhouden van de winkel, ook nog met de hectiek van deze veranderingen te maken krijgen. Niet zonder reden moet er aandacht besteed worden aan de grootste uitdagingen. Deze zorgen er namelijk voor dat tot 85 procent van de integraties niet opleveren waarvoor betaald is. Dit is zonde, omdat dit gepaard gaat met onnodig verlies van mensen en kapitaal.”

Evert Oosterhuis (1962) is de oprichter van IntegrationPeople en heeft meer dan 30 jaar bedrijfservaring in financiële en eindverantwoordelijke functies. Hij was actief bij Achmea, Kasbank, Aegon, Allianz en bijna 10 jaar eindverantwoordelijk bij Fundix. In deze 30 jaar heeft Evert, als afronding van zijn MBA-opleiding, in 2001 onderzoek uitgevoerd naar succesvolle bedrijfsintegraties en wat daaraan ten grondslag ligt en hun oplossingsrichtingen.

Tijdens de verschillende fases in zijn carrière heeft hij meerdere reorganisaties, herstructureringen, carve-outs en integraties afgeleverd. “De succes- en faalfactoren van bedrijfsintegraties en afsplitsingen zijn helaas in de afgelopen 20 jaar niet substantieel gewijzigd.
Graag direct contact?
Partner

Michel Maas

Elke opdracht is uiteindelijk mensenwerk. Als Michel ergens van doordrongen is, dan is het dát. Zijn inzicht werkt door in zijn dienstverlening. “Natuurlijk staat het effectief en efficiënt uitvoeren van een project centraal. Maar een prettige en veilige sfeer die dat voor iedereen leuker maakt, staat dat óók. De tijd die ik daar in de voorfase van een verandertraject in steek, win ik in het uitvoerende deel daarvan dubbel en dwars terug. Het hele traject verloopt daardoor uiteindelijk sneller.”

Michel Maas (1971) kan bogen op ruim 20 jaar ervaring binnen supply chain / productie en logistiek. Hij vervulde verschillende internationale leidinggevende functies op complexe locaties en onder veeleisende omstandigheden.

Hij werkte als supply chain director voor Heineken op het in de Indische Oceaan gelegen vulkanische eiland Ile de la Reunion om daarna te verhuizen naar Congo en als supply chain director voor een joint Venture tussen Heineken en CFAO te gaan werken. Voordat Michel in 2018 zelfstandig ging, maakte hij nog twee jaar deel uit van de directie van Heineken is hij bij meerdere integraties en carve-outs betrokken geweest en heeft hij altijd gezocht naar de juiste balans tussen structuur brengen en groepsprocessen begeleiden.
Graag direct contact?

Onze Raad van Advies

Hans Schenk
Raad van Advies

Prof. dr. Hans Schenk

Prof. dr. Hans Schenk (1949) is een Nederlandse emeritus hoogleraar economie en bedrijfskunde. In 2002 was hij medeoprichter van het departement Economie en Bedrijfseconomie van de Universiteit Utrecht, ook wel aangeduid als Utrecht University School of Economics. In 2003 was hij de eerste directeur van het Tjalling Koopmans Research Institute aan dit departement.

Hij was van 2010 tot 2018 ook kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Samen met enkele andere financieel-economische specialisten en de hulp van Triodos Bank, richtte hij in 2011 het sustainable financelab op.
Raad van Advies

Drs. Aalt Klaassen

Aalt Klaassen (1950) is bedrijfseconoom. Hij is researcher-consultant en medeoprichter van Board in Balance, een onafhankelijke organisatie die evaluaties van Raden van Commissarissen en Raden van Toezicht begeleidt en profielen opstelt voor de raden en voor aan te trekken commissarissen. Daarnaast verricht hij onderzoek naar governance binnen organisaties.

Aalt is bovendien bestuursadviseur en heeft ruim 45 jaar werkervaring, onder andere in ondernemings-financiering, investor relations, management development en good governance.
aalt klaassen

Uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599