Carve-out
trajecten

Een carve-out kan voor de verkoper en koper succesvol zijn en snel waarde toevoegen

In de praktijk zijn de er vele uitdagingen in het carve-out proces. Financieel, programmatechnisch, organisatorisch enzovoorts. Daarnaast hebben uw mensen het druk, zijn vaak onervaren met carve-out. Verwachte resultaten zijn daardoor een grote uitdaging. Veel kosten en gedoe kunnen worden voorkomen als tijdig de juiste actie ondernomen wordt. Daarom is carve-out ervaring en het tijdig en vooraf herkennen van de risico’s en uitdagingen zo essentieel.

Wij voeren samen met u en uw mensen een helder carve-out programma uit. En dat gaat veel verder dan het opstellen van een transitional service agreement (TSA). Onze partners, 25 associates, met 20+ jaar ervaring, onze 38 werkprogramma’s, krachtig change management, 15 competentiepartners en onze 7 carve-out diensten zorgen dat u de waarde realiseert uit carve-out mèt waardebehoud van uw kernbedrijf.

Bespreken hoe we uw carve-out strategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u de zakelijke uitdagingen van vandaag omzet in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op +31 365 482 507

Bel Evert Oosterhuis op
+31 365 482 507

Download onze carve-out whitepaper

Een doordachte carve-out begint al vóór de transactie. Met een duidelijk stappenplan sturen we bij uw carve-out op waardecreatie en waardebehoud. Lees hierover in onze whitepaper.

Over

Carve-out support

197 downloads

IntegrationPeople praktijkervaringen