Wat we doen

Duurzaam waarde
realiseren.

Tijdsdruk, een lastige fit, hoge druk op mensen, een haperende voortgang: een integratie of een carve-out kent voor de commissaris, bestuurder, het management maar ook de medewerkers nogal wat uitdagingen. Voor IntegrationPeople is het dagelijks werk.

Wij zijn de navigator op weg naar duurzame waarderealisatie. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze is gebaseerd op de twee pijlers Integration en People.

Onze werkwijze wordt ondersteund door verschillende interventies, workshops en trainingen. De combinatie van deze twee pijlers zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. De dynamiek verandert van “dit moet met ons” naar “dit willen wij voor ons”. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. 

 Met onze 20+ jaar ervaring weten we de weg. We houden van aanpakken en van duurzame waarde realiserende  .

Bedrijfsintegratie trajecten

Bedrijfsintegraties zijn uitdagend. Tot 15% van de acquisities is succesvol. Toch is duurzame waarderealisatie haalbaar. Voor IntegrationPeople is dat dagelijks werk.

Onderscheidende
integratie
benadering

Integraties kennen vele uitdagingen. Druk op de doelen, op mensen en middelen vormen daar een belangrijk onderdeel van. Het grootste onafhankelijke adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsintegraties zijn we niet zo maar. We ontzorgen en brengen kennis in.  We werken met een duidelijke benadering onder eenduidige leiding. We laten onze klanten met meer kennis en kunde achter dan we aantroffen. Daarmee werken met een gezonde balans tussen mens, proces, kapitaal en tijd. Integraties zijn en blijven mensenwerk. Doel is altijd duurzame waarderealisatie.

Carve-out
trajecten

Carve-outs zijn unieke trajecten. Cruciaal zijn de tijdige start, identificatie van de risico’s en het eenduidige stappenplan. IntegrationPeople biedt een bewezen benadering en de ervaring voor daadwerkelijke duurzame waarderealisatie.

We maken het verschil met onze carve-out aanpak

Een carve-out of afsplitsing is alleen succesvol als de juiste stappen en acties tijdig vóór de closing worden genomen. In de praktijk zijn een gebrek aan ervaring plus de onderschatting van de risico’s de belangrijkste uitdagingen in het carve-out proces. Verwachte resultaten worden daardoor niet behaald. Daarom is carve-out ervaring en het herkennen van de uitdagingen zo essentieel. 

Met IntegrationPeople realiseert u de duurzame waarde van een carve-out dankzij een robuuste benadering. Verdeeld over twee pijlers bieden we  onze carve-out services aan. Een carve-out is mensenwerk. 

Met onze 20+ jaar ervaring navigeren we uw carve-out naar de juiste doelen, met oprechte aandacht voor de mens. Voor echte duurzame waarderealisatie werken we met een gezonde balans tussen mens, proces, kapitaal, doelen en tijd.

(Maatwerk) trainingen en workshops

Haal meer duurzame waarde uit uw integratie of carve-out en voorkom waardeverlies. Met onze trainingen en workshops maakt uw organisatie een stap vooruit bij uw integratie of carve-out.

U en uw team zetten de volgende stap met onze trainingen

In de praktijk blijkt het lastig op tijd de juiste stappen te zetten bij Integratie en carve-out. Door een gebrek aan ervaring, of omdat afstemmen lastig is. Ook blijkt de bestaande business er dan last van te krijgen.

Onze maatwerk Incompany trainingen zorgen dat u en uw team de juiste kennis binnen hengelen. Besluiten over integratie/carve-out wordt dan helder. Dat werkt bij buy and build, een eenmalige integratie en bij carve-out. Ook voor de OR geven we trainingen die werken. Daarnaast geven we trainingen aan interne integratieteams voor een volgende stap, het opstellen van een bedrijfsspecifieke  integratieaanpak, of bijvoorbeeld stakeholder engagement.

Download onze whitepapers

Iedere integratie of carve-out kent een aantal uitdagingen en oplossingen. Lees hierover in één van onze whitepapers.

Whitepaper

bedrijfs integratie

521 downloads

Whitepaper

carve-out support

219 downloads

Whitepaper

trainingen en workshops

95 downloads

Hierom zijn wij de veilige keus voor uw organisatie