Wat we doen

We realiseren succes:
Waardecreatie. Waardebehoud.

Tijdsdruk, een lastige fit, hoge druk op mensen, een haperende voortgang: een integratie of een carve-out kent voor de commissaris, bestuurder of het management  nogal wat uitdagingen. Voor IntegrationPeople is het dagelijks werk.

Wij zijn de navigator op weg naar waardecreatie en waardebehoud. Onze 38 bewezen werkprogramma’s, 25 associates en 15 competentiepartners ondersteunen u. Mitigatie en navigatie zijn klaar voor de bekende uitdagingen. We leggen de beste route af. Met onze 20+ jaar ervaring weten we de weg. We houden van aanpakken en van waarde realiseren.

Bedrijfsintegratie trajecten

Bedrijfsintegraties zijn uitdagend. Tot 15% van de acquisities is succesvol. Toch zijn waardebehoud en waarderealisatie haalbaar. Voor IntegrationPeople is dat dagelijks werk.

Onderscheidende
integratie
benadering

Integraties kennen vele uitdagingen. Druk op de doelen, op mensen en middelen vormen daar een onderdeel van. Het grootste onafhankelijke adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsintegraties en carve-out zijn we niet zo maar. We ontzorgen en brengen kennis in.  We werken met een duidelijk programma onder eenduidige leiding. We laten onze klanten met meer kennis en kunde achter dan we aantroffen. Daarmee werken met de balans tussen mens, proces, kapitaal en tijd. Integraties zijn en blijven mensenwerk. Doel is altijd waardecreatie met waardebehoud.

 

Carve-out
trajecten

Carve-outs zijn unieke trajecten. Cruciaal zijn de tijdige start, identificatie van de risico’s en het eenduidige stappenplan. IntegrationPeople biedt het bewezen framework en de ervaring voor daadwerkelijke waarderealisatie.

We maken het verschil met onze carve-out aanpak

Een carve-out of afsplitsing is alleen succesvol als de juiste stappen en acties tijdig vóór de closing worden genomen. In de praktijk zijn een gebrek aan ervaring plus de onderschatting van de risico’s de belangrijkste uitdagingen in het carve-out proces. Verwachte resultaten worden daardoor niet behaald. Daarom is carve-out ervaring en het herkennen van de uitdagingen zo essentieel. 

Met IntegrationPeople realiseert u de waarde van een carve-out met stevig programmamanagement. Met 7 carve-out services, 38 werkprogramma’s, 25 associates, 15 competentiepartners plus onze dedicated tooling is alles aanwezig voor succes. Carve-outs zijn mensenwerk. Daar komt emotie bij vrij. Met onze 20+ jaar ervaring navigeren we u naar de juiste doelen, met aandacht voor de mens. Voor echte waarderealisatie werken we met de balans tussen mens, proces, kapitaal, doelen en tijd.

(Maatwerk) trainingen

Haal meer waarde uit integratie en carve-out en voorkom waardeverlies. Met onze incompany en open inschrijving bedrijfstrainingen maakt uw organisatie een stap vooruit bij integratie en carve-out.

U en uw team zetten de volgende stap met trainingen

In de praktijk blijkt het lastig op tijd de juiste stappen te zetten bij Integratie en carve-out. Door een gebrek aan ervaring, of omdat afstemmen lastig is. Ook blijkt de bestaande business er dan last van te krijgen. Onze maatwerk Incompany trainingen zorgen dat u en uw team de juiste kennis binnen hengelen. Besluiten over integratie/carve-out wordt dan helder. Dat werkt bij buy and build, een eenmalige integratie en bij carve-out. Ook voor de OR geven we trainingen die werken. Daarnaast geven we trainingen aan interne integratieteams voor een volgende stap, het opstellen van een bedrijfsspecifieke  integratieaanpak, of bijvoorbeeld stakeholderengagement.

Download onze whitepapers

Iedere integratie of carve-out kent een aantal uitdagingen en oplossingen. Lees hierover in één van onze whitepapers.

Over

bedrijfs integratie

457 downloads

Over

carve-out support

197 downloads

Over

trainingen en workshops

93 downloads

Hierom zijn wij de veilige keus voor uw organisatie