Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren

Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren

Ons boek ‘Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren’ richt zich op bestuurders, commissarissen, adviseurs en projectmanagers. Het is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het integreren van bedrijven.

De schrijvers Evert Oosterhuis en Michel Maas benadrukken dat integratie een essentieel onderdeel is van succesvol bedrijfsbeheer; de synergie die ontstaat door een goede integratie is vaak waardevoller dan de som van de delen. Het is een gids die u niet alleen inzicht geeft in de valkuilen van het integratieproces, maar ook praktische handvatten biedt om deze obstakels te overwinnen.

Een inkijkje in 'Na de handdruk'

Bestel makkelijk

Bestel vandaag nog uw eigen exemplaar van ‘Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren’ en ontvang het boek binnen drie werkdagen.

“Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

Zullen we een afspraak maken?

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599