Carve-out
uitdagingen

Wat houden
deze uitdagingen
in?

Elke carve-out is maatwerk. De meest voorkomende carve-out uitdagingen omvatten onervarenheid, het strategisch ontwerp, het opstellen van heldere diensten tussen (voormalige) moeder en (af te splitsen) dochter, het helder afsplitsen van de aanstaande dochter, de retentie van medewerkers, het herinrichten van de afgeslankte organisatie, en allerhande financiële en programmatechnische uitdagingen.

De praktijk leert dat een onduidelijk stappenplan één van de meest voorkomende carve-out uitdagingen is. Niet alle carve-out benaderingen zijn hetzelfde. Een onduidelijk stappenplan waarin bijvoorbeeld optimalisatie een belangrijk onderdeel is, veroorzaakt onzekerheden bij de betrokken stakeholders, inefficiëntie en problemen bij een beursgang (IPO), een reorganisatie of een verkoopproces. Dit met irritatie, tijdsvertraging of zelfs terugtrekken uit een deal als gevolg.

Lees verder op deze pagina over de veelvoorkomende carve-out uitdagingen of bekijk onze blogs over dit onderwerp.

IntegrationPeople Verhalen

Onze carve-out tips en
aanbevelingen

Download onze carve-out whitepaper

Een doordachte carve-out begint al vóór de transactie. Met een duidelijk stappenplan sturen we bij uw carve-out op waardecreatie en waardebehoud. Lees hierover in onze whitepaper.

Over

carve-out support

197 downloads

Uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599