Strategische samenwerking met Global PMI Partners

Persbericht

Strategische samenwerking GPMIP en IntegrationPeople.nl

Global PMI Partners en IntegrationPeople.nl gaan een strategische samenwerking aan

Global PMI Partners en IntegrationPeople.nl gaan per 1 mei 2018 een strategische samenwerking aan. Het doel is om internationale integratietrajecten te begeleiden.

Deze Belgische organisatie is een Internationale Post Merger Integratie en carve out organisatie met een brede internationale samenstelling en cliëntenbasis.  Door deze samenwerking is IntegrationPeople.nl in staat aan een bredere groep van cliënten haar diensten aan te bieden. GPMIP heeft een team van integratie- en carve out specialisten in Europa, Azië en Amerika, terwijl IntegrationPeople.nl in hoofdzaak actief is op de lokale markt.

Quote Christophe Van Gampelaere MBA, Benelux Partner GPMIP:
“Na succesvolle projecten in de halfgeleider- en computerindustrie ontsluit Global PMI Partners verder de Nederlandse markt via deze samenwerking met IntegrationPeople.”

Quote Evert Oosterhuis MBA, Managing Partner IntegrationPeople.nl:
“Ons beider footprint wordt met deze samenwerking behoorlijk vergroot. Met deze samenwerking kunnen we nu ook internationaal opererende organisaties van dienst zijn. We kunnen de bedrijven, die in of vanuit Nederland willen groeien via een acquisitie of carve out, met onze integratieservices en carve out diensten en het gecombineerde internationale netwerk van post merger integratie experts prima ondersteunen. Hierdoor worden er meer uitdagingen ontweken en integraties moeten succesvoller verlopen, waardoor deze waarde toevoegen.”.

Deze samenwerking met het internationale GPMIP netwerk past in een reeks van samenwerkingen met bijvoorbeeld het ACG netwerk, het DCFA netwerk, alsmede de oprichting van de Raad van Advies. Alle samenwerkingen hebben als doel om onze doelgroep beter te kunnen ondersteunen met onze integratie services en carve out diensten.

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.