Over ons

Waarom kiezen partijen voor de grootste onafhankelijke specialist?

Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te helpen in alle aspecten van een integratie of carve-out. We werken met onze eigen, op best practises gebaseerde, bewezen aanpak. Deze is gebaseerd op twee pijlers:

  • Integration: Structuur aanbrengen in het proces. Deze structuur is gebaseerd op de thema’s: strategie & benadering, beheersing & controle en waarderealisatie. 
  • People:  Een manier van werken toepassen, waarbij we de (culturele) samenwerking tussen de bedrijven en medewerkers op een gezonde en veilige manier laten plaatsvinden en waarbij vooral de groepsdynamiek van de nieuwe te vormen organisatie centraal staat.

Hele transactiecyclus afgedekt

Onze aanpak omvat alle fases van de transactiecyclus. Hierbij kunt u denken aan de:

  • Strategie definitiefase;
  • Pre-signing fase;
  • Pre-closing fase;
  • Post closing fase, de eerste 120 dagen na de closing;
  • De integratie fase;
  • De optimalisatie fase;
  • De evaluatiefase.

De combinatie van Integration en People zorgt voor koersvastheid en duurzame resultaten

Onze werkwijze wordt ondersteund door verschillende interventies, workshops en trainingen. De combinatie van deze twee pijlers zorgt ervoor dat medewerkers instappen in het proces. De dynamiek verandert van “dit moet met ons” naar “dit willen wij voor ons”. Wat leidt tot een efficiënte samenwerking, minder gedoe en tot een soepele realisatie van de integratie of carve-out. 

We werken voor het bemensen van onze projecten samen met 25 ervaren associates en 15 competentiepartnersMet deze totale mix realiseren we voor u duurzame waarde uit uw integratie of carve-out. Zullen we een afspraak maken?

Ontmoet onze partners

“ Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te helpen in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

We staan klaar om uw bedrijf
verder te helpen.

5
Pijlers

Onze aanpak is gebaseerd op de pijlers Integration en People. Deze zorgen ervoor dat medewerkers instappen, wat minder onnodig gedoe en een soepele integratie of carve-out oplevert.

0
Competentiepartners

Om een specifiek onderdeel van een case verder uit te diepen gebruiken we een aantal gespecialiseerde competentiepartners. Zo kunnen wij nog meer waarde realiseren voor onze klanten.

0
Associates

We gebruiken bij onze bedrijfsintegratie en carve-out opdrachten alleen ervaren consultants met 20 jaar en meer relevante bedrijfservaring. Zo kunnen wij nog meer waarde realiseren voor onze klanten.

“Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

Zullen we een afspraak maken?

Bel Evert Oosterhuis op +31 (0)20 7997 599

Bel Evert Oosterhuis op
+31 (0)20 7997 599