Over ons

Waarom kiezen partijen voor de grootste onafhankelijke specialist?

Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.

We werken met ons bewezen IP Framework©, in combinatie met change management. De beproefde aanpak met 38 werkprogramma’s, 25 associates, 15 competentiepartners laat u de waarde realiseren uit integratie en carve-out. Zullen we een afspraak maken?

Ontmoet onze partners

“ Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie- of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

We staan klaar om uw bedrijf
verder te helpen.

0
Associates

We gebruiken bij onze bedrijfsintegratie en carve-out opdrachten alleen ervaren consultants met 20 jaar en meer ervaring. Zo kunnen wij nog meer waarde realiseren voor onze klanten.

0
Competentiepartners

Om een specifiek onderdeel van een case verder uit te diepen gebruiken we competentie partners. Zo kunnen wij nog meer waarde realiseren voor onze klanten.

0
Werkprogramma’s

We gebruiken voor onze opdrachten een integraal bedrijfsomvattend framework. Deze methodiek is, via onze tooling, onderverdeeld in een aantal werkprogramma’s.

“Wij ontzorgen u als opdrachtgever door u te adviseren en te begeleiden in alle aspecten van het integratie of carve-out proces. U en alle betrokken stakeholders behouden zo de focus op de ongoing business en plukken zo snel mogelijk de voordelen van uw integratie of uw carve-out.”

Zullen we een afspraak maken?

Bel Evert Oosterhuis op +31 365 482 507

Bel Evert Oosterhuis op
+31 365 482 507