Blog

ABC Podcast. Episode 38 – De deal is rond en nu integreren.

Podcast.

Leestijd: < 1 minuut

Het doel van acquisities is meestal een bepaalde vorm van meerwaarde, met name voor de koper. Om dat ook daadwerkelijk te realiseren volgt op het sluiten van de deal het liefst een zo succesvol mogelijk integratietraject.

Maar wat maakt een integratietraject succesvol? Hoe en wanneer begint de voorbereiding voor zo’n traject? Waar gaat het vaak fout en wat zijn dus valkuilen om absoluut te vermijden? En welke kansen liggen er verscholen?

Evert Oosterhuis MBA – IntegrationPeople was te gast bij Jeffrey Scholtens en Niek Derks in ABC – Always Be Closing de Podcast, waarin ze deze onderwerpen haarfijn met elkaar bespraken.

In deze aflevering van ABC de Podcast nemen we de tijd om te begrijpen:

1️⃣ Wanneer start een goede voorbereiding voor een post-merger integratie?
2️⃣ Wat zijn de grootste valkuilen die je moet vermijden?
3️⃣ Welke kansen liggen er verborgen in een integratieproces?
4️⃣ Welke integraties gaan vaak fout, en waarom?

Door de inzichten van Evert en de praktijkervaringen die we bespreken, krijg je een helder beeld van de cruciale stappen voor een geslaagde integratie.

Benieuwd? Beluister ‘De deal is rond en nu integreren! Zijn we nog op tijd?’ via o.a. Spotify of Apple Podcasts. Luister nu naar onze podcast en geef jouw bedrijf de beste kans op succes na een overname!

Spotify – https://lnkd.in/ewvuSvAH

Apple – https://lnkd.in/eJ6wgMQh

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.