Uw gratis online Bedrijfsintegratie Quickscan – resultaat binnen 15 minuten

IntegrationPeople biedt u haar online Bedrijfsintegratie Quickscan aan

Deze bedrijfsintegratie quickscan bieden we om een aantal redenen aan, namelijk:

  • U behaalt hiermee een ‘best practice’ uit de Post Merger Integratiepraktijk. Deze Quickscan is nu ruim voor het closen van een transactie in te zetten. Daardoor kunt u als koper al tijdens het vormgeven van de transactie eenvoudig zien wat er georganiseerd moet worden, om de verwachte waarde in de integratiefase te behalen. Via het beantwoorden van de vragen komen de meest voorkomende integratieonderwerpen langs. Onze terugkoppeling geeft een duidelijk en snel inzicht in de kansen en risico’s van een bedrijfsintegratie en hoe deze geadresseerd moeten worden. Deze zijn verdeeld over een viertal thema’s. U kunt hier in een vroegtijdig stadium uw voordeel mee doen!
  • Met deze quickscan hebben kopers of hun adviseurs (bijvoorbeeld de MenA adviseurs, advocaten, corporate finance huizen) een effectief middel in handen om (hun relaties) het pad naar integratiesucces te (laten) vinden. Er kan nog steeds veel verbeterd worden bij het samenvoegen van bedrijven. Tot 80 procent van de bedrijfsintegraties levert niet op wat men vooraf verwacht met veel kapitaalverlies en veel onnodig en ongewenst gedoe voor de betrokken partijen als resultaat. Een goede bedrijfsintegratie zorgt dat u in de buurt van de verwachte uitkomsten komt.

U kunt uw eigen Bedrijfsintegratie Quickscan starten via deze link

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.