Blog

Boek: ‘Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren’

Onze boek.

Leestijd: < 1 minuut

“Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren” van Evert Oosterhuis en Michel Maas, partners van IntegrationPeople, komt als geroepen. Nog steeds gaat er veel te veel mis in de cruciale, maar vaak onderschatte fase van integratie na een bedrijfsaankoop. Het boek behandelt het veelvoorkomende probleem dat acquisities niet de verwachte waarde opleveren, biedt een grondige analyse van de valkuilen en levert praktische strategieën om deze te vermijden om zo waarde te realiseren door een integratie.

Het boek is gelanceerd op woensdag 13 december in Utrecht. Dit boek is een aanrader voor bestuurders, commissarissen, adviseurs, projectmanagers en anderen die inhoudelijk betrokken zijn bij integratieprocessen. Het biedt niet alleen theoretische inzichten, maar is vooral gericht op de praktische uitvoering van bedrijfsintegraties.

Een inkijkje in ons boek 'na de handdruk'

Bestel binnen 1 minuut uw eigen exemplaar

Bestel vandaag nog uw eigen exemplaar van ‘Na de handdruk: Integreren om waarde te creëren’ en ontvang het boek binnen drie werkdagen.

Het boek is daarnaast online verkrijgbaar via managementboek, bol.com en de betere boekhandels verkrijgbaar.

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.