Blog

IntegrationPeople versterkt zich met Christiaan van der Sluijs en Michel Maas

Twee nieuwe partners, een verbreding van kennis en ervaring

Leestijd: < 1 minuut

Christiaan van der Sluijs (1969) is internationaal actief als organisatieadviseur sinds 1990, met uitstapjes naar ABNAMRO en zijn eigen softwarebedrijf. De eerste integratie die hij begeleidde was als extern consultant bij Philips in 1993. Bij ABNAMRO vervulde Christiaan diverse rollen, waaronder carve-out manager Compliance & Legal IT in 2008. Zijn ervaring reikt van verkoop klaar maken van bedrijven, bedrijfsintegratie, partnerselectie, strategie consulting, business development, procesoptimalisatie en sales transformatie. Over de afgelopen 30 jaar was hij actief in diverse branches, waaronder high-tech, metaal, bank- en effectenbedrijf, detachering, fashion, software, “tech” en “platforms”.

 

Quote Christiaan van der Sluijs: “Het aangename aan IntegrationPeople is dat een bewezen framework wordt gekoppeld aan krachtig change management. Het klantproces staat centraal. Het momentum houden terwijl de juiste stappen worden genomen. Daarmee haalt de klant de waarde uit een carve-out of overname.”

Michel Maas (1971) kan bogen op ruim 20 jaar ervaring binnen de FMCG Supply Chain / Productie en Logistiek. Hij vervulde verschillende internationale leidinggevende functies op complexe locaties en onder veeleisende omstandigheden.

Hij werkte als Supply Chain Director voor Heineken op Ile de la Reunion, als Supply Chain Director in Congo en maakte deel uit van de Directie van Heineken Nederland als Director Commerce Operations. Tijdens zijn loopbaan bij Heineken is hij bij meerdere integraties en carve-outs betrokken geweest en heeft hij altijd gezocht naar de juiste balans tussen structuur brengen en aandacht voor de groepsdynamiek. Sinds 2018 actief als ondernemer en heeft al meerdere grote integraties geleid.

Quote Michel Maas: “Natuurlijk staat het effectief en efficiënt uitvoeren van een integratie of carve-out centraal. Maar een prettige en veilige sfeer die dat voor iedereen leuker maakt, staat dat óók. De tijd die je daar in de voorfase in steekt, win je in het uitvoerende deel daarvan dubbel en dwars terug. Het hele traject verloopt daardoor uiteindelijk sneller.”

Evert Oosterhuis, oprichter en Partner is blij met deze uitbreiding. 

Quote Evert Oosterhuis, Managing Partner: “Zowel Christiaan als Michel voegen als persoon en als professional, ieder voor zich, unieke competenties toe aan het Partnerteam. Als team, zullen we in deze samenstelling, in staat zijn nog doelgerichter onze opdrachtgevers te ondersteunen met hun integratie en carve-out opdrachten.”

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.