Blog

DPO Consultancy en IntegrationPeople werken samen

Compliance

Leestijd: < 1 minuut

Persbericht, 30 september 2019

DPO Consultancy en IntegrationPeople werken samen met betrekking tot de AVG

DPO Consultancy en IntegrationPeople.nl gaan per 1 oktober 2019 een strategische samenwerking aan. IntegrationPeople is daardoor in staat om tijdens haar integratie- en carve-out opdrachten de effecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor haar opdrachtgevers te analyseren en waar nodig aan te passen. Zo ontstaat een AVG-compliant organisatie.

DPO is een jonge organisatie met hoogopgeleide privacy-specialisten met vergaande expertise op zowel juridisch, organisatorisch, als ICT-vlak. De focus is 100 procent gericht op data privacy in al zijn facetten. DPO heeft haar dienstverlening zo ingericht dat zij voor haar klanten een one-stop-shop is, waar schaalbaarheid, continuïteit en flexibiliteit voorop staan.

Hoe kijken DPO Consultancy en Integrationpeople tegen deze samenwerking aan?

“We zien in sterk toenemende mate dat bij M&A-trajecten aandacht is voor het dataprivacybeleid van partijen. En terecht, want de uit het ontbreken hiervan voortvloeiende risico’s zijn zeker niet marginaal. Daarnaast is een integratieproces na  een fusie of overname hét moment om beide partijen naar een hoger niveau van dataprivacy te brengen. We zijn daarom blij met deze samenwerking met IntegrationPeople” aldus Jelmer Pieters, founder en managing director van DPO Consultancy. Evert Oosterhuis, partner van IntegrationPeople, reageert enthousiast op deze samenwerking: “Deze AVG-dienstverlening is van grote toegevoegde waarde. Het doorlopend compliant zijn met de geldende AVG-wetgeving is in een sterk veranderende omgeving, zoals een integratie of afsplitsing, een belangrijke randvoorwaarde. Deze samenwerking ondersteunt dat uitgangspunt.”

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.