Webinar onderzoek naar acquisities en samenwerking

WEBINAR RAPPORT "ACQUISITIES EN SAMENWERKING TEVEEL EEN ONDOORDACHTE AD-HOCGEBEURTENIS"

Mede namens Aalt Klaassen, Dirk-Jaap Klaasen, Oscar Toebosch en Herbert Rijken, auteurs van het Grant Thornton commissarissen benchmarkonderzoek en het daaruit voortgevloeide rapport “Acquisities en samenwerking teveel een ondoordachte ad-hocgebeurtenis”, hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor één van de twee online bijeenkomsten.

In deze bijeenkomsten wordt ingegaan op dit deel van het onderzoek en worden de resultaten met betrekking tot de verschillende fases van samenwerking, fusie en/of acquisitie toegelicht. Beide bijeenkomsten zijn bedoeld voor Commissarissen en toezichthouders.

 

  • Online bijeenkomst op 29 januari aanstaande van 09:00 uur tot 11:15 uur. Deze bijeenkomst heeft een interactief karakter. Naast de resultaten van het onderzoek wordt er onder voorzitterschap van Prof. Dr. Hans Schenk, emeritus hoogleraar economie en bedrijfskunde, aan de hand van een aantal stellingen gediscussieerd. Gastcommissaris Cor van den Bos zal ook deel uitmaken van deze bijeenkomst en zal zijn ervaringen en bevindingen delen. Hij is als bestuurder en commissaris betrokken geweest bij tussen de 30 en 40 overnames in de zakelijke en financiële dienstverlening. Op dit moment is hij commissaris bij Kardan N.V. Hij was commissaris bij ASR Verzekeringen N.V., CED, de Noordwijkse Woningstichting en was Lid van de Raad van Bestuur van SNS Reaal N.V. Daarnaast krijgt u een beeld van de belangrijkste integratie uitdagingen en zullen we toelichten hoe u als commissaris bepaalde valkuilen kunt voorkomen. Deze online bijeenkomst duur circa 2 uur. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 12. Vol=Vol. Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.
  • Online bijeenkomst op 4 februari aanstaande van 16:00 tot 17:00 uur. In deze bijeenkomst worden de resultaten van het onderzoek besproken. Gastcommissaris Cees van Rijn zal een zijn overname ervaringen delen. Hij was voormalig CFO van Nutreco en is op dit moment commissaris bij PWC NL, Detailresult Groep, Plukon Groep en EQI. Daarnaast krijgt u een beeld van de belangrijkste integratie uitdagingen en zullen we onze inzichten delen hoe u als commissaris bepaalde valkuilen kunt voorkomen. Deze online bijeenkomst duur ca.1 uur en er is in beperkte mate interactie mogelijk. Deze bijeenkomst kent geen limiet qua deelnemers. Aan deze sessie zijn geen kosten verbonden.

webinar, acquisitie, online spreekuur, Webinar Post Merger Integratie en de HR aspecten

 

Om deel te nemen aan de bijeenkomst kunt u zich aanmelden via deze link. Zoek de datum op in de kalender en vul de relevante gegevens in. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding per mail. Hebt u het rapport nog niet of niet meer direct beschikbaar, kunt u dat hier opvragen. Het rapport zal op het scherm worden getoond, waarna u het zelf op de door u gewenste locatie kunt downloaden en opslaan.

We zien u graag over een aantal weken in één van beide bijeenkomsten.

Met een vriendelijke groet

Evert Oosterhuis, Managing Partner