Blog

Uitbreiding met vier partners per 1 oktober 2023

Uitbreiding

Leestijd: 2 minuten

IntegrationPeople heeft haar partnergroep per 1 oktober 2023 uitgebreid met een viertal partners. Masja Sies-Den Haan, Jachin Wildemans, Theo Lingmont en Marien van Riessen zijn onze nieuwe partners.

Evert Oosterhuis geeft aan “deze mooie en gewenste uitbreiding met zeer ervaren collega’s/partners is een nieuwe mijlpaal in de groei van ons bedrijf. Onze integratie en carve-out dienstverlening wordt door de markt op waarde geschat en kan rekenen op veel belangstelling.”

Michel Maas geeft aan “met deze uitbreiding krijgen we vier mooie persoonlijkheden erbij die met hun kennis en ervaring onze twee belangrijke pijlers in de praktijk kunnen gaan brengen bij opdrachtgevers.

” 

Masja Sies-den HaanMasja Sies-den Haan heeft 25 jaar uitvoerende, adviserende en eindverantwoordelijke werkervaring in de financiële- en energiesector.

Ze werkte in loondienst en als zelfstandig ondernemer, onder meer voor ABN AMRO Bank, Total Gas & Energie, Rijkswaterstaat en Stedin Netbeheer. Masja is bedrijfskundig geschoold met als specialisatie verandermanagement, is Lean Black Belt en professioneel (team)coach.

Jachin Wildemans

Jachin Wildemans heeft ruim 25 jaar ervaring in finance, strategieontwikkeling & implementatie.

Hij draaide complexe projecten, programma’s en transities bij bedrijven als ABN-AMRO Bank, Heineken, Nederlandse Loterij en ADO Den Haag. Hij was betrokken bij diverse fusies waaronder de fusie tussen de staatsloterij en de lotto.

Marien van Riessen heeft na zijn studie bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam zo’n 30 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en consultancy. 

In die periode begeleidde hij ook vele integraties en carve-outs. Naast zijn werk zet Marien zich in voor diverse maatschappelijke initiatieven.

Theo Lingmont is een maatschappelijk betrokken bestuurder en toezichthouder met ruim 30 jaar ervaring in het private en publieke domein. Hij bekleedde diverse internationale directiefuncties bij corporate organisaties en werkt ook als zelfstandig ondernemer.

In het verleden was Theo al bij meerdere integraties, koerswijzigingen, carve-outs en strategische visie-ontwikkelingen betrokken in verschillende branches.

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.