Strategische samenwerking met Innervoice per 01-09-2019

Persbericht, 27 augustus 2019

Strategische samenwerking met Innervoice per 01-09-2019


InnerVoice is een onderzoeksbureau dat zich richt op luisteren naar medewerkers in organisaties. InnerVoice maakt daarbij gebruik van medewerkerscommunities: een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een professionele communitymanager en elkaar. Er is doorlopende interactie die medewerkers in staat stelt hun mening en ideeën in te brengen.

Quote Anne Branger, Managing Director InnerVoice:

“Onze medewerkerscommunities ondersteunen een directe dialoog met de medewerkers bij een integratie of een afsplitsing. Een groot pluspunt van de extern gemodereerde medewerkerscommunity is dat het onafhankelijk, veilig en direct kan worden ingezet om zo medewerkers een stem te geven. Dit draagt bij aan het vertrouwen van medewerkers in de integratie.”

Quote Evert Oosterhuis, Partner IntegrationPeople:

“Het actief gebruikmaken van een breed uitgezette medewerkerscommunity zal enorm helpen om de integratie te versnellen, het vertrouwen in de strategie en de integratie te vergroten en de betrokkenheid van medewerkers te verbeteren. De aanwezige kennis, knowhow en ideeën bij de medewerkers, worden daarmee op een eenvoudige manier ontsloten. Op die manier draagt de medewerkerscommunity bij aan een positief verandertraject en een succesvolle en duurzame integratie of afsplitsing.”

—————————————————————————-

 Noot voor de redactie

Over InnerVoice

http://www.inner-voice.com

a.branger@inner-voice.com

Mobiel 06- 580 65 346

 

 Over IntegrationPeople.nl 

www.integrationpeople.nl

evert.oosterhuis@integrationpeople.nl

Telefoon 06-38089999

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.