Samenwerking met Sensus process management

Persbericht, 15 april 2021

Samenwerkingsverband
IntegrationPeople en Sensus process management

IntegrationPeople.nl en Sensus process management gaan per 15 april 2021 een samenwerking aan.

IntegrationPeople levert dienstverlening gericht op het samenvoegen en afsplitsen van bedrijven en bedrijfsonderdelen en draagt daarmee bij aan de groei van haar opdrachtgevers.

Quote Evert Oosterhuis – IntegrationPeople

Evert Oosterhuis, partner van IntegrationPeople, is blij met deze samenwerking: “Deze samenwerking maakt dat we in onze bedrijfsintegratie en carve out aanpak, dankzij de Sensus BPM Online applicatie, sneller een volledig beeld kunnen schetsen van de gevolgen van de integratie voor de medewerkers, systemen en processen.”

Quote Jolanda van den Berg –  Sensus process management

Sensus process management is gespecialiseerd in het modelleren, visualiseren, verbeteren en verbinden van bedrijfsprocessen. Zij realiseren dankzij de mogelijkheden van de unieke Sensus BPM Online applicatie een solide fundament om snel te kunnen inspelen op kansen en bedreigingen en consequent verbeteringen door te voeren.
Dankzij de Sensus BPM Online applicatie en de samenwerkende partners zijn zij de verbinder in kennisdomeinen en technische integraties. Hierdoor biedt Sensus hun partners en klanten de mogelijkheid om daadwerkelijk inhoud te geven aan een integrale bedrijfsvoering.

“Door ons partnership kan IntegrationPeople op eenvoudige wijze de opgedane kennis over de bedrijfsprocessen van hun klanten vastleggen en kunnen hun klanten kennismaken met onze BPM-applicatie. Een win-winsituatie. Wij zijn heel blij met deze partner en verheugen ons op een plezierige en vruchtbare samenwerking” aldus Jolanda van den Berg, Partner manager bij Sensus process management.

————————————————————————–

Voor meer informatie:
E-mail [email protected]
www.sensus-processmanagement.com
Telefoon: 088-8887777

[email protected]
www.integrationpeople.nl
Telefoon +31 638 08 9999

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.