Bedrijfssector

Uitzenden en detacheren

Uitdagingen in de sector

De uitzend- en detacheringsbranche maakt bij haar dienstverlening gebruikt van het ter beschikking stellen van tijdelijke arbeid. Onder terbeschikkingstelling van arbeid wordt traditioneel elke contractvorm bedoeld waarbij sprake is van een onderscheid tussen formeel werkgeverschap en feitelijk werkgeverschap. Denk hierbij onder andere aan:

  • uitzendconstructies;
  • detachering;
  • payrolling;
  • uitbesteding van werving en selectieprocessen.
Binnen deze sector is het belangrijk schaalvoordeel te realiseren. ICT-ontwikkelingen, de digitale agenda en de toenemende schaarste van goede kandidaten zijn een grote uitdaging binnen deze branche. Het kopen of acquireren van uitzenders of detacheerders en de daaropvolgende integratie is een beproefde methode om de gewenste en soms noodzakelijke schaalvoordelen, competenties of best practises te realiseren. We helpen u graag bij de realisatie van deze schaalvoordelen.

Uw groeistrategie realiseren?

We hebben kennis van en ervaring in deze sector. Bel met onze partner Evert Oosterhuis op 06-38089999 om uw bedrijfsintegratie of carve-out casus in de uitzend- en detacheringsbranche te bespreken of download een van onze whitepapers. We helpen u graag verder.
Ervaringen in de sector

Uitzenden en detacheren

Case: Buy and Build support Uitzendbureau

De ervaringen bij de onderstaande bedrijven zijn verwerkt in onze bedrijfsintegratie en carve-out aanpak.

Download onze whitepapers

Iedere integratie of carve-out kent een aantal uitdagingen en oplossingen. Lees hierover in één van onze whitepapers.

Whitepaper

bedrijfs integratie

521 downloads

Whitepaper

carve-out support

219 downloads

Whitepaper

trainingen en workshops

95 downloads

Bespreken hoe we uw integratie of carve-out kunnen uitvoeren?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.