Integratie en carve-out uitdagingen

Voorzien. Voorkomen. Aanpakken.

Te laat starten, tunnelvisie, fear of missing out, geen strategische fit: een integratie of carve-out kent nogal wat uitdagingen. Vaak is dit voor de commissaris, bestuurder of het management de eerste keer. Voor IntegrationPeople is het dagelijks werk.

Onze 38 bewezen werkprogramma’s en senior consultants zijn als de loods voor het schip dat de haven invaart. De bekende uitdagingen hebben we al voorzien en gepareerd. We leggen de meest efficiënte route af. Met onze 20+ jaar ervaring weten we de weg. We houden van aanpakken en van waarde realiseren.

Integratie uitdagingen

Tot 15% van de acquisities is succesvol; tot 85% is dat niet. Deze 85% heeft te maken met veel voorkomende uitdagingen. We realiseren de groeistrategie van organisaties door het voorzien, voorkomen en aanpakken van integratie-uitdagingen.  

Carve-out uitdagingen

We realiseren de M&A-strategie van organisaties en bedrijven in de mid-market door niet-strategische activiteiten of bedrijfsonderdelen af te splitsen. In het algemeen is slechts 50% van alle carve-outs succesvol. De andere helft is dat niet. En kampt met veel voorkomende uitdagingen. Wij voorzien, voorkomen en pakken carve-out uitdagingen aan.

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.