Ex KPMG Partner Harold de Bruijn (53) versterkt het management van IntegrationPeople

Ex KPMG Partner Harold de Bruijn (53) versterkt het management in de rol van Partner.

Harold de Bruijn heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring bij verschillende toonaangevende consultancy bureaus. Hij was KPMG Partner tot 1 mei 2018. Hij heeft tientallen verschillende (inter)nationale integraties en afsplitsingen voor verschillende bedrijven, non profit en overheidsorganisaties uitgevoerd. Ook was hij winnaar van Best Post Merger Integration Advisor Awards 2014. Ook is docent van de Post Merger Integratietraining van Alex van Groningen

Op de praktijk gericht en waarde toevoegend

Harold de Bruijn: “Als Partner bij IntegrationPeople ben ik in staat om mijn passie te volgen. Het helpen van organisaties bij het realiseren van waarde uit hun acquisities en divestments. Het netwerk van IntegrationPeople biedt daarvoor een uitstekende basis. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat IntegrationPeople gericht is op praktische en pragmatische ondersteuning bij de uitvoering van dit soort onmisbare projecten.”

Evert Oosterhuis: “Ik ben bijzonder verheugd opnieuw met Harold de Bruijn samen te werken. Er is een sterke persoonlijke en zakelijke  klik. Harold voegt als ex KPMG Partner een flinke brok ervaring toe aan ons bedrijf en aan het netwerk waarin we acteren. Hiermee kunnen we een sterkere présence aan de dag leggen in de midmarket. Daarnaast kunnen we voor onze klanten, nog meer dan eerder, waarde behalen bij hun integratie- en carve out trajecten.”

Deze samenwerking met de ex KPMG Partner Harold de Bruijn past in een reeks van samenwerkingen met bijvoorbeeld het ACG netwerk, het internationale GPMIP netwerkhet DCFA netwerk, alsmede de oprichting van de Raad van Advies. Alle samenwerkingen hebben als doel om onze doelgroep beter te kunnen ondersteunen met onze integratie services en carve out diensten.

08-05-2018