Blog

De Integratie Podcast #3: De rol van communicatie bij bedrijfsintegratie

De derde aflevering van 'De Integratie Podcast'

Leestijd: < 1 minuut

Welkom bij de derde aflevering van “De Integratie Podcast”. In deze derde aflevering gaat Michel Maas, Partner bij IntegrationPeople, het gesprek aan met Robert Baas aan over de rol van communicatie bij bedrijfsintegratie.

In de derde aflevering van De Integratie Podcast duikt Michel Maas met als gast Robert Baas in de rol van communicatie bij bedrijfsintegraties. Integratie betekent verandering, verandering heeft altijd ergens impact en om verandering te laten landen is altijd communicatie nodig. Voor het meenemen van je stakeholders, het bouwen en onderhouden van draagvlak en vertrouwen en het goed uitleggen van het waarom van een integratie. Tip van de sluier? Heb het doel helder, communiceer liever te veel dan te weinig en blijf je belangrijkste boodschap herhalen.

Deze podcastaflevering is de derde in een reeks boeiende gesprekken met experts en opinieleiders op het gebied van bedrijfsintegratie. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe afleveringen, meld u aan voor onze nieuwsbrief via deze link. En heeft u feedback, dan zijn we daar uiteraard ook voor in. Een mail naar info@integrationpeople.nl is voldoende. 

U kunt de podcast beluisteren op Spotify en Google Podcasts

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.