Blog

De Integratie Podcast #1: Effectief omgaan met bedrijfsculturen bij een integratie

De allereerste aflevering van 'De Integratie Podcast'

Leestijd: < 1 minuut

Welkom bij de allereerste aflevering van “De Integratie Podcast”. In deze eerste aflevering gaat Michel Maas, Partner bij IntegrationPeople, het gesprek aan over de essentie van effectief leiderschap en het succesvol omgaan met diverse bedrijfsculturen tijdens bedrijfsintegratie.

Het is een feit! “De eerste editie van de Integratie Podcast” is live, waarin we in de wereld van bedrijfscultuur en leiderschap duiken. In deze aflevering verwelkomt Michel Maas, Partner bij IntegrationPeople, met veel enthousiasme Frank uit de Weerd als onze speciale gast.

Frank uit de Weerd, een zeer ervaren Internationaal HR Manager, teamcoach voor integratietrajecten en schrijver, wordt geïnterviewd door Michel Maas. In deze podcast ontstaat een boeiend gesprek waarin over het onderwerp bedrijfscultuur en effectief leiderschap worden gesproken. Samen nemen ze u mee op een verkenningstocht door het effectief omgaan met diverse bedrijfsculturen ten het leiderschap tijdens bedrijfsintegraties.

Bij IntegrationPeople delen we graag onze inzichten en kennis over bedrijfsintegraties. Deze podcast is daar een voorbeeld van. Door in een podcast samen te werken met experts en ervaringsdeskundigen, bieden we een platform voor inzicht en kennisoverdracht rondom de thema’s integratie en carve-out.

Deze podcastaflevering is het begin van een reeks boeiende gesprekken met experts en opinieleiders op het gebied van bedrijfsintegratie. 

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe afleveringen, meld u aan voor onze nieuwsbrief via deze link. En heeft u feedback, dan zijn we daar uiteraard ook voor in. Een mail naar info@integrationpeople.nl is voldoende. 

U kunt de podcast beluisteren op Spotify en Google Podcasts

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.