Blog

DCFA bijeenkomst “Hoe levert een integratie waardecreatie?”

Netwerk
Sessie

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens de DCFA bijeenkomst op donderdag 28 november 2019 presenteerden Harold de Bruijn en Evert Oosterhuis  “Hoe levert een bedrijfsintegratie waardecreatie op? Wat zijn de randvoorwaarden, hoe ziet dit eruit en wat zijn de voordelen?”

Bekijk en download hier de presentatie  van deze bijeenkomst

Bekijk en download onze:

White Paper over bedrijfsintegratie, de gemaakte fouten en wat je eraan kunt doen

White Paper over Carve Out, de gemaakte fouten en wat je eraan kunt doen.

DCFA bijeenkomst: Na de pauze

Na de pauze van deze bijeenkomst vertelde Em. prof. dr. Hans Schenk over zijn onderzoek naar de resultaten van acquisities en integraties. Em. prof. dr. Hans Schenk is een Nederlandse emeritus hoogleraar economie en bedrijfskunde. In 2002 was hij medeoprichter van het departement Economie en Bedrijfseconomie van de Universiteit Utrecht. In 2003 was hij de eerste directeur van het Tjalling Koopmans Research Institute aan dit departement. Hij was van 2010 tot 2018 bovendien kroonlid van de Sociaal-Economische Raad. Momenteel doceert hij binnen het Mergers, Acquisitions and Valuation programma van de Rijksuniversiteit Groningen.

Bekijk en download de presentatie van Hans Schenk via deze link

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.