Afspraak Case bespreking

We helpen je graag!

De praktijk wijst uit dat commissarissen, CEO’s en CFO’s bij het aansturen en samenvoegen van acquisities en bij carve outs een aantal veelvoorkomende uitdagingen tegenkomen. Als deze niet (proactief) worden voorkomen of worden opgelost, ontstaan er hectische situaties en  onnodig ‘gedoe’ met stakeholders, waardoor de beoogde resultaten en de waardeontwikkeling niet bereikt worden. De focus verschuift dan onterecht naar het managen van de integratie of de carve out.

Door je bewust te zijn en kennis te hebben van de veelvoorkomende uitdagingen bij een bedrijfsintegratie en bij een carve out en hierop actief in te spelen, verloopt zo’n proces soepeler en levert deze rust, beheersing en betere resultaten voor alle betrokkenen op.

We bieden je op deze pagina de mogelijkheid een online afspraak in te plannen om te spreken over jouw integratie of carve out uitdagingen. Tot binnenkort!

Diensten
Medewerker
Datum & Tijd
Recurring info
Informatie
Locatie
Diensten extra
Bevestig
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Dank voor uw afspraak of reservering
Uw reserverings- of referentienummer is
Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.