Blog

Webinar “Hoe zorg je dat een acquisitie waarde oplevert?”

Webinar Waardecreatie

Leestijd: < 1 minuut

Dinsdag 11 mei a.s. organiseerde M&A aan de Maas i.s.m. IntegrationPeople, een webinar met het thema: “Hoe zorg je dat een acquisitie zijn waarde oplevert? De aandachtspunten en de best practices.” Het webinar vond plaats van 12.00 tot 13.00 uur.

In dit interactieve webinar gaf gastspreker Evert J. Oosterhuis, en Michel Maas, van IntegrationPeople, uitleg over de belangrijkste aandachtpunten bij acquisities en hun integraties.

Tijdens het webinar vertelde Evert Oosterhuis hoe een integratieprogramma eruit ziet en welke activiteiten uitgevoerd worden rondom de thema’s Strategie & benadering, Beheersing & controle, Waardecreatie, Waardebehoud en Mens & cultuur in de verschillende fases van een integratie. Bij het onderdeel Mens & cultuur ging Michel Maas dieper in op change management en de relevantie daarvan voor het integratieprogramma.

Bekijk de sheets van het webinar.

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.