Amerongen Kamphuis 10-2021

Amerongen kamphuis

AMERONGEN KAMPHUIS BV FAILLIET VERKLAARD

Afgelopen dinsdag zijn Amerongen Kamphuis BV en Amerongen Kamphuis Holding BV failliet verklaard. Daarmee komt er een dramatisch einde aan de twee samengevoegde famliebedrijven die sinds 2018 deel uitmaakten van de Belgische Sitra groep.

Bij de overname door Sitra werd nog gesproken over een win-win situatie voor de betrokken bedrijven maar dat blijkt helaas niet gelukt te zijn. 

Bij Amerongen Kamphuis werkten volgens de KVK 150 mensen. Wat de gevolgen zijn voor de medewerkers, en of er gewerkt wordt aan een doorstart of overname is onbekend op dit moment. 

Wel bereiken ons via Facebook berichten over chauffeurs van het bedrijf die de afgelopen week in het buitenland gestrand zijn doordat Maut kastjes en tankpassen ineens geblokkeerd waren. Uit screenshots van de boordcomputers die in ons bezit zijn blijkt dat ook de verzekeringen opgeschort zijn. Aan chauffeurs wordt dan ook gevraagd om niet verder te rijden. Maandag zouden ze verdere instructies krijgen maar tot die tijd moet er dus gewacht worden onderweg. 

Wordt vervolgd…

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.