Pieter Warmerdam treedt per 15-10-2020 toe als Associate

Pieter Warmerdam treedt toe als Associate.

IntegrationPeople heeft haar team versterkt met Pieter Warmerdam RC in de rol van Associate. Pieter combineert internationale ervaring in post-merger integratie met projectmanagement en een sterke financiële achtergrond. Pieter is vanaf 15 oktober 2020 verbonden zijn aan IntegrationPeople.

Citaat Pieter Warmerdam

“IntegrationPeople onderscheidt zich door kennis, ervaring en focus, een sterke methodologie en een integrale benadering. De aanpak van IntegrationPeople biedt de beste verzekering dat  de doelstellingen van fusies en carve-outs worden behaalt. Ik kijk er naar uit klanten grensoverschrijdend te ondersteunen en het internationale bereik van IntegrationPeople te versterken.”

Citaat Evert Oosterhuis

“We hebben ons team uitgebreid met deze ervaren internationale integratiemanager. Het is duidelijk dat, ook internationaal, tot 80% van de acquisities niet het gewenste resultaat oplevert. Dit percentage kan aanzienlijk lager zijn. IntegrationPeople gaat dit realiseren samen met het bestaande team en Pieter Warmerdam.”

IntegrationPeople.nl

De missie van Integration People is om de huidige faalscore van 40% tot 80% voor acquisities en carve-outs aanzienlijk te verlagen. Het doel is om de fusiedoelstellingen daadwerkelijk te halen en een integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

——————————————————————————————————————————————

Redactie informatie:

www.integrationpeople.nl or [email protected] Phone: +31(0)63808 9999

 

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.