Blog

Pieter Warmerdam treedt per 15-10-2020 toe als associate

Een associate ondersteunt bij projecten

Leestijd: < 1 minuut

IntegrationPeople heeft haar team versterkt met Pieter Warmerdam RC in de rol van associate. Pieter combineert internationale ervaring in post merger integratie met projectmanagement en een sterke financiële achtergrond. Pieter is vanaf 15 oktober 2020 verbonden aan IntegrationPeople.

Citaat Pieter Warmerdam

“IntegrationPeople onderscheidt zich door kennis, ervaring en focus, een sterke methodologie en een integrale benadering. De aanpak van IntegrationPeople biedt de beste verzekering dat  de doelstellingen van fusies en carve-outs worden behaald. Ik kijk er naar uit klanten grensoverschrijdend te ondersteunen en het internationale bereik van IntegrationPeople te versterken.”

Citaat Evert Oosterhuis

“We hebben ons team uitgebreid met deze ervaren internationale integratiemanager. De missie van Integration People is om de huidige faalscore van 40% tot 80% voor acquisities en carve-outs aanzienlijk te verlagen. Het is duidelijk dat, ook internationaal veel van de acquisities niet het gewenste resultaat oplevert. IntegrationPeople gaat dit realiseren samen met het bestaande team en Pieter.”

Bespreken hoe we uw groeistrategie laten werken?

Wat uw branche ook is, het is essentieel om te begrijpen hoe u van het nu naar het volgende kunt gaan om de zakelijke uitdagingen van vandaag om te zetten in het succes van morgen.