Outplacement Online en IntegrationPeople gaan samenwerken

Persbericht, 28 oktober 2020

Outplacement Online en IntegrationPeople gaan samenwerken

Outplacement Online en IntegrationPeople gaan per 1 november aanstaande een samenwerking aan. Hierdoor zijn we in staat onze opdrachtgevers, bij een bedrijfsintegratie of een carve out, te helpen als men medewerkers moeten laten uitstromen. Via deze outplacement dienstverlening kunnen de uit te stromen medewerkers op een positieve en zinvolle manier geholpen worden naar een nieuwe werkkring.

De bedrijfsintegratie en carve out aanpak van IntegrationPeople is gericht op het behalen van bedrijfswaarde, stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de betrokken stakeholders van (non-)profit organisaties. Hierdoor werken we mee aan de groeistrategie van onze opdrachtgevers.

Quote Evert Oosterhuis, IntegrationPeople

Hibou Evert Oosterhuis Integrationpeople.nl

Evert Oosterhuis, managing partner van IntegrationPeople, is blij met deze samenwerking: “Deze nieuwe outplacement dienstverlening is van grote toegevoegde waarde bij een integratie of een carve out. Soms moet er noodgedwongen afscheid worden genomen van (een groep) medewerkers. Via deze outplacement begeleiding kan men op een gestructureerde manier een nieuwe baan proberen te vinden.”

 

 

 Quote Christine Pijpers, Outplacement Online

Outplacement OnlineChristine Pijpers, managing partner bij Outplacement Online sluit zich hier helemaal bij aan. “Met het online platform voor outplacement, kunnen uitstromende medewerkers waar en wanneer dan ook op ondersteuning rekenen bij het vinden van een nieuwe baan. Het platform heeft een grote capaciteit en door de online formule worden de out of pocketkosten beperkt. Daarom is het platform bij een samenvoeging of afsplitsing echt van toegevoegde waarde. Ook wij zijn verheugd met de aankomende samenwerking. IntegrationPeople levert dienstverlening waarbij waardecreatie hoog in het vaandel staat. Onze dienst is een prima aanvulling. Daarom gaan we graag een samenwerking aan met IntegrationPeople.”


Voor meer informatie:

christine@outplacementonline.nl       www.outplacementonline.nl

Telefoon: +31 6 36 52 8878

evert.oosterhuis@integrationpeople.nl    www.integrationpeople.nl

Telefoon +31 6 38 08 9999

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.