Onze organisatie

We realiseren stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de bestuurders en andere stakeholders van een organisatie in de hectiek rondom een bedrijfsintegratie of een carve out. Deze organisaties zijn tussen de 100 en 1.000 medewerkers groot. We realiseren, als eindresultaat, een succesvol verlopen integratie of carve out traject. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de groeistrategie van onze opdrachtgever.  De waardebehoud van en de waardecreatie bij uw organisatie staat hierbij centraal.

We zijn een organisatie die in een partnerstructuur samenwerkt met een aantal competentie-organisaties en een groep van (inter)nationaal actieve associates. Deze zorgen gezamenlijk via de ontwikkelde bedrijfsintegratie en carve out services dat deze integratie en carve out projecten succesvol verlopen. Bekijk een selectie uit de groep van associates. Wilt u als integratiespecialist met ons samenwerken? Klik dan hier.

Onze partners

IntegrationPeople Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) partner bij de organisatie integrationpeople.nl

Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) hebben jarenlange ervaring met integraties en carve outs.

Onze Raad van Advies

We laten onze organisatie bijstaan door een Raad van Advies. Het belangrijkste doelen van de Raad van Advies zijn het waarborgen van kwaliteit, Versterking van de organisatie, netwerk en activiteiten en het vergroten van de transparantie en legitimatie. Deze adviesraad bestaat uit een aantal deskundigen die vanuit verschillende invalshoeken de onderneming adviseren en ondersteunen. Bekijk hier de samenstelling.

Ons bezoek- en postadres

IntegrationPeople.nl bv
Wisselweg 33
1314 CB ALMERE
T: +31 36 202 2361

e-mail: info@integrationpeople.nl
KVK Nummer: 39098271

Bekijk onze locatie:

De privacy en het veilig omgaan met gegevens vinden we als organisatie belangrijk. Lees ons Privacy Statement. Lees onze Algemene Voorwaarden.

Wilt u onze doelstellingonze inzichten, de faal- en succesfactoren van onze organisatie nog eens op uw gemak nalezen? Download dan onze whitepaper of doe zonder verplichtingen de gratis online Bedrijfsintegratie Quick Scan. We maken graag tijd om uw casus te bespreken.

Logo 18
Logo 10
Logo 19
Logo 20
Logo1
4Dental Holding
Logo 5
Logo 21
Logo 13
Logo 23
Logo 8
Logo 12
Logo 7
Logo 9
Logo 26