Onze organisatie

Als integratie en carve out specialisten zorgen wij voor stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de stakeholders van een organisatie. Deze organisaties zijn tussen de 100 en 1.000 medewerkers groot. We geven advies over een Bedrijfsintegratie of een Carve Out casus en realiseren dit integratie of carve out traject succesvol voor onze opdrachtgever. Hiermee werken wij mee aan de groeistrategie van onze opdrachtgevers.

Wij zijn een organisatie die in een partnerstructuur samenwerkt met andere competentie partners en een groep van (inter)nationaal actieve associates. Deze zorgen gezamenlijk via de bedrijfsintegratie en carve out services dat de integratie en carve out projecten succesvol verlopen. Bekijk een selectie uit de groep van associates. Wilt u als integratiespecialist met ons samenwerken? Klik dan hier.

De partners

IntegrationPeople Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) partner bij de organisatie integrationpeople.nl

Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) hebben jarenlange ervaring met integraties en carve outs.

De Raad van Advies

We laten onze organisatie bijstaan door een Raad van Advies. Het belangrijkste doelen van de Raad van Advies zijn het waarborgen van kwaliteit, versterking van de organisatie, het netwerk, de activiteiten en het vergroten van de transparantie en de legitimatie. Deze adviesraad bestaat uit drie deskundigen die vanuit verschillende invalshoeken de onderneming adviseren. Bekijk hier de samenstelling.

Het bezoek- en postadres

IntegrationPeople.nl bv
Wisselweg 33
1314 CB ALMERE
T: +31 36 202 2361

e-mail: info@integrationpeople.nl
KVK Nummer: 39098271

Bekijk de locatie aan de Wisselweg 33 in Almere:

De privacy en het veilig omgaan met gegevens vinden we als organisatie belangrijk. Lees ons Privacy Statement.

Wilt u onze doelstellingonze inzichten, de faal- en succesfactoren van onze organisatie nog eens op uw gemak nalezen? Download dan onze whitepaper of doe zonder verplichtingen de gratis online Bedrijfsintegratie Quickscan. We maken graag tijd om uw casus te bespreken.

Logo 26
Logo 10
Logo 9
Logo 12
Logo 8
EQT Partners
Logo 23
Logo 6
Logo 3
Logo 16
Logo 13
Logo 24
Logo 25
Logo 18
Logo 15