Onze organisatie

Bij acquisities en hun Integratie en bij Carve Outs zorgen wij als specialist voor waarderealisatie, stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de betrokken stakeholders van een organisatie. Deze organisaties zijn tussen de 100 en 3.000 medewerkers groot. We geven advies over hoe een bedrijfsintegratie of een carve out waardevermeerderend georganiseerd moet worden en realiseren desgewenst dit integratie- of carve out traject succesvol. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de groeistrategie van onze opdrachtgevers.

Wij werken samen met andere competentiepartners en een groep van meer dan 25 (inter)nationaal actieve associates. Deze zorgen gezamenlijk via onze bedrijfsintegratie en carve out services dat de integratie en carve out projecten succesvol verlopen. Bekijk een selectie uit de groep van associates. Wil je als integratiespecialist met ons samenwerken? Klik dan hier.

Onze partners

 

IntegrationPeople Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r)
Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) hebben jarenlange ervaring met het integreren van acquisities en het afsplitsen van bedrijven of bedrijfsonderdelen bij zowel grote als kleinere organisaties.

Onze Raad van Advies

We laten onze organisatie bijstaan door een Raad van Advies. Het belangrijkste doelen van de Raad van Advies zijn het waarborgen van kwaliteit, versterking van de organisatie, het netwerk, de activiteiten en het vergroten van de transparantie en de legitimatie van onze activiteiten. Deze adviesraad bestaat uit drie deskundigen die vanuit verschillende invalshoeken de onderneming adviseren.

Ons bezoek- en postadres

IntegrationPeople.nl B.V.
Wisselweg 33
1314 CB ALMERE
T: +31 36 202 2361

e-mail: info@integrationpeople.nl
KVK Nummer: 39098271

Bekijk de locatie aan de Wisselweg 33 in Almere:

De privacy en het veilig omgaan met gegevens vinden we als organisatie belangrijk. Lees ons Privacy Statement.

Wil je onze doelstellingonze inzichten, de faal- en succesfactoren van onze organisatie nog eens op uw gemak nalezen? Download dan onze whitepaper over bedrijfsintegraties, onze whitepaper over carve out of afsplitsingen, of doe zonder verplichtingen de gratis online Bedrijfsintegratie Quickscan. Verder maken we graag tijd in onze agenda vrij om jouw casus te bespreken.

Bij deze organisaties hebben de partners hun ervaring opgedaan:

Biocomp Nepal
Logo1
4Dental Holding
Logo 14
Logo 7
Logo 26
Logo 13
Logo 24
Logo 16
Logo 17
Logo 5
Logo 27
Logo 22
Logo 10
Logo 9