Onze organisatiestructuur, missie, doelstelling en methodologie

Onze bedrijfsintegratie en carve out aanpak is gericht op het behalen van bedrijfswaarde, stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de betrokken stakeholders van (non) profit organisaties of ondernemingen met tussen de  100 en 3000 medewerkers.

We geven advies over hoe een bedrijfsintegratie of een carve out waardevermeerderend georganiseerd moet worden en verzorgen desgewenst dit integratie- of carve out traject. Hierdoor werken we mee aan de groeistrategie van onze opdrachtgevers. We werken en gebruiken een aantal vaste onderdelen, die in het hele bedrijfsintegratie en carve out proces zijn verwerkt.

Onderdelen methodologie

Visie en benadering

We organiseren binnen het thema visie en benadering  activiteiten rondom de strategische doelstelling. Verder ontwikkelen en beschrijven we het Target Business Architecture Model.  We zorgen voor de passende integratie- of de carve out benadering, initiëren beslissingstrajecten en richten de governance in.

Print Friendly, PDF & Email

Waardebehoud en waardecreatie

We kijken naar de waardebehoud en de waardecreatie mogelijkheden bij zowel de bedrijfsintegraties als in de carve out situatie. We gebruiken het integratie- of carve-out programma en de deelprojecten als katalysator voor bredere transformaties. Verder organiseren en behalen we synergie en laten duidelijk zien dat er per saldo waarde is behaald.

Print Friendly, PDF & Email

Beheersing en controle

We verstevigen de financiële beheersing en controle, nemen directe actie op de te behalen synergieën en resultaten, en focussen op de verplichte en wettelijke zaken.

Print Friendly, PDF & Email

Mensen, communicatie, cultuur en competenties

We organiseren binnen het thema mensen. communicatie en competenties een duidelijke leiderschapsstructuur tijdens het integratie- of afsplitsingsproces. We leggen de nieuwe organisatiestructuren en de kernafspraken uit, zorgen voor het retentiemanagement van de belangrijkste medewerkers, organiseren en stemmen het performancemanagement  af, identificeren en lossen culturele- en competentieverschillen op. Als laatste zorgen we voor een samenhangend, passend en doorlopend communicatietraject dat past bij de verschillende in- en externe stakeholders van de organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Previous

Next

Wij werken samen met andere competentiepartners en een groep van meer dan 25 (inter)nationaal actieve associates. Deze zorgen gezamenlijk, als een project hun inzet vraagt, via onze bedrijfsintegratie, carve out services en OR-dienstverlening dat projecten succesvol verlopen en daarmee een bijdrage leveren aan de groeistrategie. Wil je als integratiespecialist met ons samenwerken? Klik dan hier.

Onze partners

 

organisatiestructuur, Integrationpeople, Harold de Bruijn (l), en Evert Oosterhuis (r), P.J. Oudweg 4, Almere
Harold de Bruijn (l) en Evert Oosterhuis (r) hebben jarenlange ervaring met het integreren van acquisities en het afsplitsen van bedrijven of bedrijfsonderdelen bij zowel grote als kleinere organisaties.

Onze Raad van Advies

Het management van integrationPeople wordt bijgestaan door een Raad van Advies. De belangrijkste doelen van de Raad van Advies zijn het waarborgen van kwaliteit, versterking van onze organisatie, ons netwerk, de activiteiten en het vergroten van de transparantie en de legitimatie van onze activiteiten.

Ons bezoek- en postadres

IntegrationPeople.nl bv
WTC Almere
P. J. Oudweg 4
1314 CH ALMERE
T: +31 (0)36 548 2507

e-mail: info@integrationpeople.nl
KvK-nummer: 39098271

wtc6
WTC2
wtc5
wtc7
wtc1

Onze kantoorlocatie is op 2 minuten lopen van het NS Station Almere Centrum. Binnen 20 minuten bent u in Amsterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage van het WTC Almere.

Wil je onze doelstellingonze inzichten, de faal- en succesfactoren van onze integrationpeople organisatie nog eens op uw gemak nalezen? Download dan onze whitepaper over bedrijfsintegraties, onze whitepaper over carve out of afsplitsingen, of doe zonder verplichtingen de gratis online Bedrijfsintegratie Quickscan.
De ervaringen bij de onderstaande bedrijven zijn verwerkt in onze bedrijfsintegratie en carve out aanpak.
Logo 16
Logo 21
EQT Partners
Logo 19
Logo 7
Logo 24
Logo 6
Logo 8
Logo 5
Logo 18
Logo 26
Logo 25
Logo 10
Logo 3
Logo 17
Print Friendly, PDF & Email