Ons doel:

Ons doel is eenvoudig. We realiseren stabiliteit en een gezonde nachtrust voor de bestuurders en andere stakeholders van een bedrijf of organisatie in de hectiek rondom een integratie of een carve out. Deze organisaties zijn tussen de 100 en 1.000 medewerkers groot. We realiseren, als eindresultaat, een succesvol verlopen integratie of carve out traject. Hiermee leveren wij een bijdrage aan de groeistrategie van onze opdrachtgever. We worden hierbij ondersteund door onze Raad van Advies.

De waardebehoud van en de waardecreatie bij uw organisatie staat hierbij centraal. Onze aanpak is gericht op het realiseren van ons doel. Zij bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Visie en benadering. We organiseren activiteiten rondom de strategische doelstelling. We ontwikkelen en beschrijven de Target Business Architecture Model.  We zorgen voor de passende integratie- of de carve out benadering, initiëren beslissingstrajecten en richten de governance in.
  • Waardebehoud en waardecreatie. We kijken naar de waardebehoud en waardecreatie mogelijkheden bij zowel de bedrijfsintegraties als in de carve out situatie. We gebruiken het programma en de deelprojecten project als katalysator voor bredere transformaties, organiseren en realiseren synergie projecten en laten duidelijk zien dat er per saldo waarde is gerealiseerd.
  • Beheersing. We nemen directe actie op de te behalen synergieën en resultaten, verstevigen de financiële beheersing en focussen op de verplichte en wettelijke zaken.
  • Mensen, communicatie, cultuur en competenties. We organiseren een duidelijke leiderschapsstructuur gedurende het integratie- of afsplitsingsproces, leggen de nieuwe organisatiestructuren en de kernafspraken uit, zorgen voor het retentiemanagement van de belangrijkste medewerkers, organiseren en stemmen het performancemanagement  af, identificeren en lossen culturele- en competentieverschillen op, en zorgen voor een consistent, adequaat en doorlopend communicatietraject gericht op de verschillende in- en externe stakeholders van de organisatie.

In onze online Bedrijfsintegratie Quick Scan kunt u snel en gratis binnen een kwartier feedback verwachten over uw eigen case. In onze whitepaper kunt u ons doel en hoe we dit gaan realiseren, nog eens nalezen. Wilt u als Associate met ons samenwerken, klik dan hier.

Logo 18
Logo 16
Logo 13
Logo 14
4Dental Holding
Logo 17
Logo 19
Logo 24
Logo 23
Logo 9
Logo 3
Logo 26
Logo 21
Logo1
Logo 10

Hoe bewaken we ons doel, onze doelstelling?

We bewaken actief onze doelstellingen tijdens een integratie- of carve out project. Om dit te realiseren, organiseren we reflectiesessies met de betrokken integratie- of carve out specialist. Een ervaren integratiemanager ‘kijkt mee’ gedurende het proces. Hierdoor wordt een open visie en een evenwichtige belangenbehartiging voor alle stakeholders in het proces/project gewaarborgd.

Wat maakt ons anders ?

We voeren alleen  integratie- en carve out opdrachten uit.

Wij bezitten de competenties, kennis, ervaring en de hands-on mentaliteit  om uw (des)integratie tot een succes te maken en dragen daarbij altijd onze  kennis over.

We  zorgen daarbij voor rust, beheersing en resultaat. We kunnen putten uit een groep van 40 ervaren integratie- en carve out managers.

We hebben een intensieve samenwerking met aantal gespecialiseerde bedrijven waardoor we specifieke competenties in kunnen zetten en hierdoor nationaal en internationaal actief kunnen zijn. 

Wij zijn onafhankelijk en hebben geen belang bij de verloop van een deal. We solve & Go!