GRATIS Online Quickscan nieuwe integratie

We vinden dat je in alle fases van jouw integratieproces aan het stuur zit en voortdurend ‘in control’ moet zijn.  Wil je vrijblijvend en binnen 15 minuten weten wat de belangrijkste kansen, risico’s en uitdagingen van je eigen integratiecasus zijn? We hebben hiervoor de online Bedrijfsintegratie Quickscan ontwikkeld en stellen deze graag vrijblijvend, als onderdeel van onze integratieservices, voor jou beschikbaar.

Hiermee bieden we jou een ‘Best Practice’ uit de integratiepraktijk. Deze online Quickscan is ruim voor het closen van een transactie in te zetten. Daardoor kan de koper al tijdens de transactie zien wat er georganiseerd moet worden om de verwachte waarde na de closing te behalen. Via het beantwoorden van een aantal vragen komen de meest voorkomende integratieonderwerpen aan de orde.

Onze schriftelijke terugkoppeling geeft jou enkele minuten na het completeren van de vragenlijst, via de e-mail, een snelle aanwijzing van de kansen en risico’s over een 4-tal thema’s. Ook geven we tips om deze te beheersen. Je kunt hier je voordeel al mee doen tijdens de transactie.

Deze gratis Online Bedrijfsintegratie Quickscan zal worden opgevolgd door een vrijblijvende case bespreking.