IntegrationPeople en SmitDeVries werken samen

Persbericht, 14 oktober 2020

IntegrationPeople en SmitDeVries werken samen

Raalte en Almere – Sterker uit een bedrijfsintegratie. Dat is de belofte van SmitDeVries en IntegrationPeople.nl, die vanaf 1 oktober 2020 een strategische samenwerking zijn aangegaan. Samen zorgen ze ervoor dat een bedrijf na een integratie of carve out duurzaam door kan groeien.

IntegrationPeople.nl is een gespecialiseerd MenA adviesbureau en zorgt al jaren voor het soepel samenbrengen van organisatieonderdelen en -functies tijdens bedrijfsintegraties. SmitDeVries helpt bedrijven bij het verbeteren van bedrijfsprocessen. De bedrijfsadviseurs stroomlijnen de ‘harde kant’, zoals cijfers, processen en IT. Maar ook creëren zij waarde bij de ‘zachte kant’: de cultuur binnen organisaties, leiderschap en mindset.

Quote SMITDEVRIES

“Onze diensten vloeien zo perfect in elkaar over,” vertelt Jeroen de Vries, partner. Tijdens de implementatiefase kunnen we nu gelijk op waardecreatie sturen en het maximale uit de integratie halen. Ook na de implementatie blijven onze bedrijfsadviseurs een vinger aan de pols houden en zorgen we voor een goede borging.”

Quote integrationpeople

Evert Oosterhuis, partner van IntegrationPeople, is blij met deze samenwerking: “Deze nieuwe dienstverlening is van grote toegevoegde waarde in de laatste fase van een integratie. We voegen nu niet alleen bedrijfsfuncties goed samen, maar richten bedrijven zo in dat ze alle veranderingen kunnen managen en voor het maximale rendement kunnen gaan. In alle lagen van de organisatie.”

—————————————————————————————————-

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Kijk voor meer informatie op www.smitdevries.nl of neem contact op met Jeroen de Vries via [email protected] / (+31)6 13 69 60 90.

Meer over IntergrationPeople.nl vind je op www.integrationpeople.nl of neem contact op met Evert Oosterhuis via [email protected]  (+31) 6 38 08 99 99.

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.