Harold de Bruijn per 1-11-20 Lid van onze Raad van Advies

Persbericht

Harold de Bruijn  benoemd per 01-11-20 als lid van onze Raad van Advies

Per 1 november 2020 is Harold de Bruijn benoemd tot lid van de Raad van Advies. Hij was vanaf mei 2018 actief als Partner van IntegrationPeople.nl en is per 1 november 2020 in dienst getreden bij zijn oude werkgever KPMG, waar hij tot mei 2018 12 jaar actief was in diverse rollen rondom het thema integraties en afsplitsingen.

Met deze benoeming, behouden we zijn kennis, ervaring, deskundigheid voor IntegrationPeople.nl. Met deze benoeming bestaat de Raad van Advies per 1 november 2020 uit Prof. Dr. Hans Schenk, Drs. Aalt Klaassen en Drs. Harold de Bruijn.

Quotes Evert Oosterhuis en Harold de Bruijn

Evert Oosterhuis, Managing Partner, geeft in een toelichting aan: “Onze Raad van Advies vervult een belangrijke rol in onze organisatie. We verwachten dat de Raad van Advies met deze uitbreiding een verdere kwaliteitsimpuls aan onze dienstverlening en governance geeft en daarmee bijdraagt aan de groei van onze organisatie.”

Harold de Bruijn, intredend lid van de Raad van Advies, vult aan: “Ik ben uitermate blij met deze benoeming. Ik ben daarmee in staat, weliswaar meer op afstand, een bijdrage te leveren aan de groei van IntegrationPeople.”

Almere, 9 november 2020


Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.