Bedrijfsintegratie

Acquisities kunnen, ook als onderdeel van een buy and build strategie, succesvol zijn en snel waarde toevoegen.

In de praktijk zijn de uitdagingen in het acquisitieproces en het bedrijfsintegratieproces het gevolg van een gebrek aan integratie-ervaring. Verwachte resultaten worden daardoor niet behaald. Daarom zijn integratie-ervaring en het herkennen van de uitdagingen zo essentieel.

Door een vastomlijnd integratieprogramma te volgen verloopt een bedrijfsintegratieproces soepel en levert een acquisitie snel resultaten op. Onze specialisten, met meer dan 20 jaar ervaring, voeren een stevig programmamanagement uit.  Met goede tooling, krachtig change management en 38 werkprogramma’s.

Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de kans op fouten en het ‘gedoe’ bij een bedrijfsintegratie fors lager zijn. Het resultaat is een transactie of buy and buildbenadering die sneller op de rit is en dus eerder waarde oplevert.

Voor het samenvoegen van (onderdelen van) bedrijven/organisaties
bieden we onderstaande dienstverlening aan:

Training en Educatie

Voor de dealclosing

Na de dealclosing

OPLOSSEN VAN EEN ONVOLLEDIG UITGEVOERDE OF MISLUKTE INTEGRATIE

IN deze DIENSTVERLENING spelen een aantal ONDERDELEN EEN ROL

Privacy Statement
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.