Samenwerken als Associate

IntegrationPeople.nl is een netwerkorganisatie, waaraan een aantal ervaren integratie- en carve out specialisten als Associate zijn verbonden. Allen hebben het doel om bedrijven en organisaties terzijde te staan tijdens hun fusie- en bedrijfsintegratie activiteiten. Dit op een zodanige manier dat de meest voorkomende fouten niet gemaakt worden en dat er waarde wordt gecreëerd en dat de opdrachtgever optimaal gebruik kan maken van zijn strategische acquisitie.

Veelzijdige en langjarige ervaring

Alle Associates hebben één of meerdere integraties achter de rug en kennen de spelregels en valkuilen om een acquisitie succesvol te integreren. Iedere Associate heeft in het verleden één of meerdere van de veelvoorkomende integratiefouten gemaakt. Door extra alert te zijn op deze fouten en actief schaduwmanagement uit te oefenen tijdens een opdracht, worden deze fouten voorkomen en wordt toegewerkt naar een bevredigende integratie.

Onze zorg voor kwaliteit

Quality Assurance, het zorg dragen voor een duidelijk kwaliteitsbewustzijn en dit ook realiseren, is een van de belangrijkste pijlers waarop de dienstverlening van IntegrationPeople rust. We willen voorkomen dat de veelgemaakte fouten bij het post merger integratieproces worden gemaakt, waardoor de PMI resultaten voorspelbaarder worden. We willen ook dat onze dienstverlening transparant en goed volgbaar is. In alle stadia van het project.

We zetten schaduwmanagement in om onze kwaliteit te beheersen. Een ervaren Associate “kijkt mee” gedurende het project van een andere integratiemanager. Hierdoor wordt tunnelvisie en een onevenwichtige belangenbehartiging voorkomen. IntegrationPeople gaat altijd voor het optimale integratieresultaat.

 

Over Jou, in de rol van Associate

Heb je interesse om als Associate samen te werken? Hierboven en hieronder vind je meer informatie over IntegrationPeople. Vind jij dit aanspreken en wil je bijdragen aan het resultaat van onze opdrachtgevers, dan nodigen wij je van harte uit om je CV te sturen naar info@integrationpeople.nl . We nemen na ontvangst van het CV contact met jou op om kennis te maken.

 

Over Competenties

Het team van IntegrationPeople bestaat uit een kerngroep van 40 integratiemanagers die continue bezig zijn met integratieprocessen en zodoende een brede ervaring hebben met diverse soorten integraties in verschillende bedrijfstakken bij nationale en internationaal opererende ondernemingen. Zij bezitten de competenties, kennis, ervaring en de vaardigheden om via schaduwmanagement jou integratieproject tot een succes te maken.